Posted on 4 Comments

Craig Young Palette

Charles Reid paints with a Craig Young Palette

At some stage in the future I’d like to own one of these handmade paintboxes by Craig Young. It will set me back £225 pounds though! Two Artists I admire, Alvaro Castagnet and Charles Reid use them, the deep wells look extremly useful.

4 thoughts on “Craig Young Palette

 1. Jag har den minsta av Craig Youngs lådor, för halvkoppar. Lite tung, men jättefin, och med mycket plats att blanda färg på.

 2. Hej Nina,
  Jag är jätte avundsjuk att du har en Craig Young Palette! 😉

  Jag var inne på din sajt och såg du förbreda dig för UrbanSketchers Symposium, det verkar spännande, det måste vara kul för dig att få ett sådant uppdrag.

  Jag tåg på mig friheten att starta en post på SketchCrawl idag, du bruka styra upp den jag vet men jag misstänker att du är upptagen med UrbanSketchers för tillfället. Häng med om du har tid över! 🙂

  http://www.sketchcrawl.com/forum/viewtopic.php?f=61&t=7745

 3. Härligt! Jag hänger på, om inget oförutsett händer! Tror vi blir fler också! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.