Kroki

Meldrum Life Drawing

Hej, Välkommen till Meldrum Kroki

Den 5 oktober 2017 var det premiären. Vi träffas varje torsdag kväll kl. 18.45 – 20.45. Till att börja med så kommer endast medlemmar i en privat Facebook grupp att vara inbjudna. Gruppen kommer att vara öppen senare när den växer och jag har hittat en större lokal i centrala Stockholm. Jag har plats för upp till 15 personer i vardagsrummet hemma hos mig i nu läget. Modellerna ljussättas med hjälp av fotobelysning och lugn klassisk musik spelas i bakgrunden.

Krokin börjar kl. 18.45 och slutar vid 20.45 tiden varje torsdag. Priset är 100kr där fika är inkluderat. Swish eller cash funkar bra, jag kan ta emot kort också med 5 kronors tillägg (105kr).

Ställnings tidsschema:
————————————————————–
18.45 – 19.25 “Uppvärmning”
5 x 2 minuter, 4 x 5 minuter och 1 x 10 minuter.
————————————————————–
19.25 – 19.45 Fika paus.
————————————————————–
19.45- 20.45
2 x5 minuter, 3 x 10 minuter och 1 x 15 minuter.
—————————————————————

Obs: tidsschemat är inte skriven i sten, tidslängder kan ändras efter en demokratisk debatt. Vi börjar så här tycker jag och sedan kan vi ta ställning till tiderna.

Medlemmar i gruppen måste paxa sin plats varje vecka, jag kan inte ha fler än 15 personer för tillfället. “First come first served”, alltså. Nytt folk är alltid välkomna att söka sig till gruppen utifrån. Ambitionen är att gruppen växer och en större lokal kommer att behövas. Krokin på torsdag kväll ska vara super trevligt och utvecklande.

Jag hoppas att ni tycker den här låter spännande och att ni vi prova på.

Vill du teckna hos Meldrum Kroki? Klicka här så kommer du till Facebook gruppen, du måste ansöka.

Är du modell? Kicka här.

Har du frågor? Kontakta mig här.

In English, click here! (Coming soon)