Kroki

Hej, Välkommen till Meldrum Kroki

Den 5 oktober 2017 var det premiären. Vi träffas varje torsdag kväll kl. 18.45 – 20.45. Till att börja med så kommer endast medlemmar i en privat Facebook grupp att vara inbjudna. Gruppen kommer att vara öppen senare när den växer. Jag har plats för upp till 15 personer i vardagsrummet hemma hos mig. Modellerna kommer att uppmanas till att göra nya ställningar, jag vill har mer dynamik när de poserar. De kommer att vara ljussatta med hjälp av fotobelysning. Varje vecka kommer det att vara olika teman, med ställningar som kan vara baserat på grekisk skulptur, sport, cirkus, ballet eller superhjältar till exempel.

Krokin börjar kl. 18.45 och slutar vid 20.45 tiden varje torsdag. Priset är 100kr där fika är inkluderat. Swish eller cash funkar bra, jag kan ta emot kort också med 5 kronors tillägg (105kr).

Ställnings tidsschema:
————————————————————–
19.00 – 19.40 “Uppvärmning”
5 x 2 minuter, 4 x 5 minuter och 1 x 10 minuter.
————————————————————–
19.40 – 20.00 Fika paus.
————————————————————–
20.00 – 21.00
2 x 10 minuter och 2 x 20 minuter.
—————————————————————

Obs: tidsschemat är inte skriven i sten, tidslängder kan ändras efter en demokratisk debatt. Vi börjar så här tycker jag och sedan kan vi ta ställning till tiderna.

I början kommer jag behöva lite hjälp. Jag behöver modell kontaktuppgifter. Om ni har en favorit modell och har en mejladress eller mobilnummer skicka gärna den till mig! Mina “Urban Sketching” vänner, om ni kan ta med era stolar så skulle det vara jättebra.

Medlemmar i gruppen måste paxa sin plats varje vecka, jag kan inte ha fler än 15 personer för tillfället. “First come first served”, alltså. Nytt folk är alltid välkomna att söka sig till gruppen utifrån. Ambitionen är att gruppen växer och en större lokal kommer att behövas. Krokin på torsdag kväll ska vara super trevligt och utvecklande.

Jag hoppas att ni tycker den här låter spännande och att ni vi prova på.

Vill du teckna hos Meldrum Kroki? Klicka här så kommer du till Facebook gruppen, du måste ansöka.

Är du modell? Kicka här.

Har du frågor? Kontakta mig här.

In English, click here! (Coming soon)